Anni Honkala

Visual Artist

TaM, valokuvaajamestari

IG: artanhon

annihonkalaart (a) gmail.com

Kuva: Emmi Minkkinen

TAITEILIJAESITTELY

Olen koulutukseltani taiteen maisteri(TaM) ja valokuvaajamestari(MedEat). Valmistuin teolliseksi muotoilijaksi ja kuvataideopettajaksi Lapin yliopistosta vuonna 2017 ja muutin Keski-Suomeen hieman lähemmäs pohjalaisia juuriani. Toimin media-alan ja kuvallisen ilmaisun lehtorina Jyväskylän Gradialla. Tämän lisäksi teen taidetta työhuoneellani Taidesaaressa Vaajakoskella. 

Olen opiskellut laajasti kuvallisen ja kolmiulotteisen maailman tekniikoita tuotesuunnittelusta ja graafisesta suunnittelusta, piirustus- ja maalaustaiteeseen sekä grafiikkaan, keramiikkaan ja valokuvaukseen. Tällä hetkellä olen erityisen kiinnostunut maalaustaiteesta ja etenkin muotokuvien maalaamisesta.

Eniten minua inspiroivat erilaiset ihmiset ja ihmisten maailmaan jättämät jäljet. Innostun persoonallisista henkilöistä ja luon mielelläni tarinoita ja maailmoja heidän ympärilleen. Kuvataiteen avulla voin luoda tosielämästä inspiraationsa saavia mielikuvituksellisia kokonaisuuksia, joissa pääosassa näkyy ihmisyyden monimuotoisuus. Ota rohkeasti yhteyttä, jos yhteistyö kiinnostaa!

/Anni